Nimetön

Runoilija Jady

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat sydämen asia
 

Nukahdamme sylitystin.
Mutta herään ilman sinua.
Lähdit pois.
Aikaisin aamulla.
En ole katkera.
Se on luontosi.
Ja se on sääli.
Minua tietty harmittaa.
Vaikka syy ei ole sinussa.
Ei minussakaan.
Luonnonlaki.
Se vetää sinua.
En tiedä minne lähdit.
Et jättänyt lappua.
Et muistoa.
Paitsi kauniin illan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Jady Niin kai 19.8.2009 2 Runo
Jady Nimetön 19.8.2009 0 Runo
Jady Nimetön 25.9.2009 0 Runo
Jady Äkkiä 9.9.2011 1 Runo