Tarvitsen sinua

Runoilija e2ac1a62e2a0ceb5171b68360bf87e3a

En pelkää elämää pysäyttävää voimaa
en sitä, joka tekee kaikesta turhaa
Uskon muuttumattomuuden leikkiin
se kuljettaa minut pois harhojen mailta
Näen taivaan tähdet ja kuun, ne jotka
tekevät elämästä pysyvästi täydempää
Vaikka kaikki ruumillinen minusta irtoaisi
en ikinä niin paljon sitä pelkäisi
kuin sitä, että sinut viereltäni menettäisin
Sillä vaikka kaikkeus ei meitä tarvitsekaan,
me olemme tänne tulleet toisiamme tarvitsemaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaan, elämän tarkoitus on olla toistemme tukena.
 

Käyttäjän kaikki runot