Ihmeiden aika

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maalasit piruja seiniin
Vaihdoit värisi mustanpuhuviin ja punaisiin
Kun sydämesi maalaa

Viha on vapaana väärää
Ja käyttäytymishäiriöiden määrää
Täytyy hienosäätää

Älä mene pois sun täytyy jäädä
Älä puhalla sydäntä sammuksiin
Niin pienen hetken se palaa
Älä hulluja säädä
Olet ihme ja ihmeiden aika ei oo ohi

Sydän lyö takoo rinnassa rautaa
Yön valvoneena vaivut sänkyyn kuin hautaan
Et tahdo herätä koskaan

Pelkäät yötöntä yötä ja aamun kajoa
Valhe on pimeyttä valossa hajoaa

Selite: 
Biisi. Kynttilässäkin on sydän, älä puhalla sydäntä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on ikkuna nuoren ihmisen kokemusmaailmaan. Toinen säkeistö sai nauramaan, vaikka karua todellisuutta onkin. Neljännestä löytyy evankeliumi, jos osaa tajuta koko runon ytimen. Selkeä kutsu astua valoon.

Teillä on upeita sanoituksia teidän biiseissä.(habakuk).
Kynttilässä on sydän, sen ymmärsin. kaunis vertauskuva.
Upea biisi, olisi kiva kuulla.

Kaunis,en välttämättä ihan kaikkee ymmärtäny,mut sen mitä ymmärsin,niin siitä tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot