Täytän lasini ja ajattelen sinua

Runoilija Lys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2021 20:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suosittelen:
 

Hengitys tuoksuu viinille,

    Kesäyön lämmin hämärä
 
Sekoittuu yltyvään nauruun,

    onnen huuman kajoon



En saa mielestäni sitä

    kuinka tanssimme silloin

Samanlaisessa hämärässä
    
    syksyn ensipimeässä


Tietämättä mitään

repivän rakkauden määrästä

   keskeneräisyydestä

Tai omenankukista
    

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo
Haikea tunnelma, hyviä muistoja, kaipuuta. Sateinen, hämärä tunnelma. Tuli mieleen syksy. Kaunista
Joskus kannattaakin olla onnellinen, juuri siitä hetkestä.
Kaunis on runosi maisema. Tunnelmasta juolahtaa mieleeni kuumaa vaniljajätskiä syleilevä siirappivana...❤ Purpun sydän sykkii kultaista mahlaa, maahan osuessaan se muuttuu purppuraksi. Siksi Purppu. Anteekxi häiriö. 

T Purppu
Haikean kaunis runo, joka kääntää katseet tuleviin kesämuistoihin...
 

Käyttäjän kaikki runot