Kaksi kyytä

Runoilija Lizardbliss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2017
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1988

Kanavani youtubessa:

https://www.youtube.com/channel/UCH5UBiQNSb6Rr5ndHKbimoA
 
Sulle runon punon, 
Sanat yhteen kudon, 
Mun on niin hyvä olla. 
Hymy kasvoille nousee,
Oujee, 
Kuin keväinen aurinko, 
Se sytyttää, nostattaa,  kohottaa, 
Meidät ylös maasta, 
Kohti tähtiä nousemme, 
ikuinen ompi rakkautemme, 
Ja lempi lämmin,
Syleilevät maailmankaikkeudet 
Vaikeudet alati vaaranamme,
Mutta toisiamme parannamme,
Lämmin on rakkauden syli, 
Yli vaikeuksien, 
Kuin toisiimme kietoutuneena, 
Kaksi kyytä,
Tuhat ja yksi syytä,
Rakastaa sinua! 




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin on paljon hyviä syitä rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot