helmi

Runoilija Lizardbliss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2017
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1988

Kanavani youtubessa:

https://www.youtube.com/channel/UCH5UBiQNSb6Rr5ndHKbimoA
 
kevät oli jo pitkällä
hätkähdin niin, että sätkäni putosi
avasin siis viimein suuni
siinäpä sitten
poimin hullun kieleltä
hallavan helmen
se näytti niin kalvavan yksinäiseltä
mutta sen pinnassa lainehti meri



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yllätyksellinen, ilmavakin. Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot