Viimeiset

Runoilija Lizardbliss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2017
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1988

Kanavani youtubessa:

https://www.youtube.com/channel/UCH5UBiQNSb6Rr5ndHKbimoA
 
Syys syvällä sydämessäni,
Murheeni varjonani, 
Sateessa sadatellen, 
Karjahtelen perkeleitä, 
En ole ennen enkeleitä tavannut,
Mutta siinä sinä nyt olet, 
Kovin riettaana jotenkin, 
Juuri oikein toki 
Katsotko sinäkin ihmistä? 
Niin kuin minä katson? 
Näissä huoneissa, 
Joissa on lasiseinät
Ja heijastuksia menneiltä vuosilta 
Niin Täällä me viimeiset
Tarvitsemme vielä toisiamme
Syleilemme 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihminen yleensä tarvitsee toista ihmistä.
 

Käyttäjän kaikki runot