Nimetön

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On jo liian myöhäistä,
en voi tehdä mitään,
en voi enää voittaa.

Pitäisi kai jo viimein luovuttaa,
ymmärtää irroittaa.
Pitäisi varmaan opetella elämään.

Menetin sinut
ja se on oikein minulle,
tai pelkään että se on oikein minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot