Ihastumisen vaikeudesta

Runoilija Jy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lue tekstiä. Lue rivien välit... Älä lue yhtä runoa. Lue kaikki... Älä elä muiden elämää. Elä oma elämäsi.... Ja nauti...
 

Sinä ja minä,
kuin kissa ja koira!

Toisiamme silmiin katsotaan.
Tuijotetaan, salaa ajatellaan.
Tunnusta en, silti rakkaudella huitaisen.
Periksi en anna.
Et periksi anna.
Olen Sun punainen vaate.
Olet mun punainen aate.
Tapellaan ja purraan.

Muu lauma sen huomasi.
Narttu ja vaaniva susi…

Grrr… Mikä kissa ootkaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana!
Tässä on menoa ja jotenkin vauhdikas tunnelma, samalla leikkisä.
Pidän tästä kovasti.
Onnea.

tämä on mahtavasti kirjoitettu..
tuttuakin tälläinen on...:D

Tää on mainio Pidin todella paljon. Vau!!!

susi-teema kolahtaa minuun aina.. =)
Hauskaa sana- ja ajatusleikkiä!

Grrr... niin että hyvin pyyhkii!

Loistava runo :)

tulee ihan muistoja mieleen:)

Tää on kyllä aika hot!

kuinka vaikeata se onkaan...*muistelee*...eikä periksi kannata antaakaan...

Ihana.. jossain mielessä eroottinenkin :)

Alku on aina hankalaa. Vaaniva susi on hauska vertaus, tää on hieno teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Jy Menneisyyteen jäänyttä 17.6.2004 12 Runo
Jy Mietin 16.8.2004 7 Runo
Jy Salaisuuteni 23.8.2004 5 Runo
Jy Playboy 26.8.2004 11 Runo
Jy Kunnollisen naisen valinta 28.8.2004 10 Runo
Jy Lauantain saldo 30.8.2004 6 Runo
Jy Oppitunti 9.10.2004 1 Runo
Jy Ihastumisen vaikeudesta 9.10.2004 11 Runo
Jy Paljon 29.10.2007 4 Runo
Jy Tie 27.10.2011 0 Runo