Playboy

Runoilija Jy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä lue tekstiä. Lue rivien välit... Älä lue yhtä runoa. Lue kaikki... Älä elä muiden elämää. Elä oma elämäsi.... Ja nauti...
 

Sä et tunne mua.
Mä en tunne sua.

Mä oon kavala, kamala Playboy.
Hurmuri.
Murskaaja sydämien.
Mun elämä ja työ, on valoton yö.
Siemen siellä, on pahuuteni työ.

Sieluni lahjoitin... Nautinnolle!
Ruumiini annoin... Sinulle!
Lopun otin... Minulle!

Mä oon kavala ja kamala.
Playboy.
Sä et tunne mua.
Mut mä tunnen nyt... sut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat itsekeskeisen ihmisen ajatusmaailmaa.

Minä tulin ihan surulliseksi, melkein samalla tavalla kuin katsottuani lefan "Levottomat". Minusta tämä on hätähuuto, todellisuudessa runon minä ei tunne itseään. Runon sinä, ei taas voi tulla tutuksi vain ruumiillisen nautinnon kautta. Ehkä halusitkin härnätä meitä kritisoimaan tätä laulun ja itkuvirren sekoitusta.

Ja tästä pidän tosi paljon. Hauska omalla tavallaan ja toisaalta myös raaka.

"Olet playboy, liukas playboy, varma playboy, mutta verkkoos tartu en" laulaa luikautti Ann Christine Euroviisuissa joskus kuuskytäluvulla. Minä koin tämän runon riemastuttavana vastineena kyseiselle biisille, kieron itseironisella pohjasävyllä varustettuna.

hieno runo pidin oliskin ihana tuntea tuollainen playboy, tykästyin runoosi

Hauskasti kirjoitettu, mutta vaikuttaa hieman tyytymättömältä... etei se omakin sydän olisi särkynyt?

Eihän tämä mikään säälittävä ole todellakaan, selvä itseironia havaittavissa : )
Ja hauskasti kirjoitettu.

ohhoh..jihaa :D ..eih sentään..tää oli kyl aika riehakas tavallaan toi sana playboy sekotti mut runo olikin aika yllättävän syvällinen :)
Magee :D

mitä säälittävää tässä on?tää on upee:)

Tää toi karvaan maun suuhun, suruakin ehkä, siitä mitä koin kesällä, tuosta sydänten murskaajasta. sitten tulee ihan se Yö:n kulkuripoika biisi mieleen, samantapaisesta aiheesta johtuen.. tuotah. tää oli kyllä hyvä siin mieles että herätti paljon tunteita ja muistoja, kipeitäkin, mutta sehän on vaan hyvä ominaisuus ja kertoo onnistuneesti kirjoitetusta runosta. pidin lopusta. tää on petollisen maukas:)

Siis, tässä on sitä jotain, aivan mahtavasti olet kirjoittanut..pidin tästä..:)...just sellainen, mä olen mitä olen ja that's it..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Jy Kunnollisen naisen valinta 28.8.2004 10 Runo
Jy Playboy 26.8.2004 11 Runo
Jy Salaisuuteni 23.8.2004 5 Runo
Jy Tie 27.10.2011 0 Runo
Jy Oppitunti 9.10.2004 1 Runo
Jy Mietin 16.8.2004 7 Runo
Jy Paljon 29.10.2007 4 Runo
Jy Ihastumisen vaikeudesta 9.10.2004 11 Runo
Jy Menneisyyteen jäänyttä 17.6.2004 12 Runo
Jy Lauantain saldo 30.8.2004 6 Runo