rakkauden työkalut

Runoilija Tarmo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huulillasi hetken olla saan.
 

vielä vähän,
vielä ihan pikkuisen

pikkuisen tästä ja
sitten vielä tuosta

vähän syvemmälle,
ei liian! haluan omaa tilaa

sano jotain imelän kaunista
ja pomputa minua

hämmennä nuppiani
viri-viri-tööt-tööt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No ni...sit vaa heteka venymää ja paukkumaan. Hauska veto!

haha, upea :)

No, mutta! malta ite! pitää olla tarpeeksi juoksunauhaa kummallai! ;-)

mahtava lopetus :D

 

Käyttäjän kaikki runot