musta on valkoista

Runoilija Tarmo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huulillasi hetken olla saan.
 

näytit minulle keskisormea,
minä suutelin sitä

näytit minulle kieltä,
minä nuolasin sitä

latelit loukkaavia sanoja,
annoin niiden vietellä

päästit minut vähällä,
olen kiitollinen siitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä :-D

Kantsii olla! ois voinut tulla tappelu, semmonen potkunyrkkeily nainen vastaan mies! mietipä sitä tämä päivä ;-)

Tää on kåhee

 

Käyttäjän kaikki runot