Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Mä taivaaseen tuijotan,
tähdet ja kuu sinne ilmaantuu.
Mä taas kerran itken,
kyyneleet mun poskilta valuu.
Sun ihanaan kainaloon
mun vartalo turvaan haluu.
Mun tekis mieli vaan huutaa
kun muhun niin paljon sattuu.
Miks elämään niin paljon
pahaa mahtuu?

Selite: 
Joo tuli ny tommonen miäleen ku oli ensinnäki ikuva ukkooni ja si ku vitutti...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot