Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Pilven reunalta sä
Pikkuinen katselet
alas maailmaan.
Haluaisit kovasti
päästä äitiäsi ja
isääsi halaamaan
ja Rakastan teitä
sanomaan.
Annat heille voimia
tämän yli jaksamaan.
Tulet aina heitä
rakastamaan ja
suojelemaan.
Olet heidän pikku Suojelusenkeli.

Selite: 
Omistettu Vilja-Maarialle.
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ku on ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot