Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Alamäkeen oon taas menossa
eikä kukaan ole mua auttamassa.
Turhaan olen apua huutamassa,
kun ei sitä kukaan ole kuulemassa.
Taas muutama arpi kättä koristamassa
eikä kukaan ollut estämässä.
Aina saan olla itkemässä,
haluaisin pois tästä elämästä.
Enempää kärsimästä.
Kukaan ei mua ymmärrä...

Selite: 
no tommonen taas... mikä on tottaki aikalailla...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot