Nimetön

Runoilija menninkäinen86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tavallinen tallaaja :D
 

Rakas Pikkusisko on mulle tärkeä.
En haluu et se tekee samoja virheitä ku minä.
Pikkusisko jaksaa aina välillä mua piristää
vaikka välillä oomme toisillemme ilkeitä.
Yritän olla "hyvä" esimerkki
mutta tekee kumminki peräs asiat kaikki.
Siltiki Rakastan sinua Pikkusiskoni.

Selite: 
pikkusiskolle...joka ei tuu tätä runoo varmaa koskaa näkee tai ainakaa vielä ymmärtään tästä mitn...X)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot