Aka muistelot 2

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

Kerra mie oo vääräs ollu

moitin ukkoo,

jot häl o peukalo
keskelä kämmentä

Purukasasha se oli,
siin sirkkeli viäresä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Etka pahasti vaarassa ollut silloinkaan!

Tästä tuli vähän jotakin Freudilaista mieleen.

Voi ukkoparka, elämä on kovaa!

Auts.
Tekevälle sattuu ja tapahtuu:))

Oivallinen runolohkaisu onnettomasta tapauksesta!

Joo, olipas runo.

Hyvää juhannusta.

 

Käyttäjän kaikki runot