Uuden alku, ja loppuelämä

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Rakastan sun tapaa nauraa
ja sitä tapaa, kuinka sydämellisesti
kiusaat mua.

Rakastan sun pehmoista partaa,
varsinkin kun se kutittaa mun iholla.

Sun suudelma poskella tai niskassa
aamulla herätessäni, saa mun ihon
kananlihalle.

Ja se kun aamulla katsot mua ja mä näen,
että sun katse on täynnä rakkautta.

Ihan mitä tahansa teetkin,
niin saat mut rakastaan sua aina vaan
enemmän.

Selite: 
En ole koskaan ollut näin onnellinen <3 Mikko <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot