muutoksen tuulet

Runoilija enkelipeikko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä katkeroitunut nuori sielu.
 

Elämässä tulee väkisinkin aikoja,
kun kaikki painaa maahan.

Kaikki satuttaa ja tuntuu että ei
jaksaisi nousta sängystä.

Välillä elämän onni paistaa mieleen
ja sydämeen.
Ja silloin siitä hetkestä tulee ottaa kiinni.
Tarrautua siihen hetkeen
kuin viimeiseen oljenkorteen.

Selite: 
Näitä hetkiä tulee ja menee ja aikojen kuluessa on jo oppinut tarraan siihen mistä saa kiinni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot