Valehtelin.

Runoilija mulila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valehtelin taas,
anteeksi pyytää saan.

Et suostu kuuntelemaan,
mitä mulla olis sanottavaa.

Silmät kostuu kyynelistä,
sydän huutaa pahasta mielestä.

Miksi valehtelin,
pahaa mieltä havittelin?

Toivottavasti nyt opin tästä jotakin,
että voisin puhua totta jatkossakin.

Toivon, että voimme jatkaa sovussa,
enkä halua enää kääntää veistä haavassa.

Anteeksi äiti.

Selite: 
:( tyhmä se ihminenki osaa olla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot