Unforgiven

Runoilija SecretSong

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauneimmat runot kirjoitetaan onnellisina, syvimmät sanat lauletaan yksinäisinä ...mutta ne kaikki ovat jollain tavoin sidonnaisia rakkauteen...
 

Rakasta, kärsi ja unhoita. Minä jäin kärsimään, rakastamaan tyhjää.
Tiedän että pitäisi vain unohtaa, lakaista suru maton alle, piilottaa pois näkyvistä.
Mutta tunnen sen tulevan uudelleen, en sua pysty unohtamaan.
Olet minulle anteeksiantamaton, rakastan vaikka kaikki on kadonnut.
Ja vaikka juoksisit luokseni ikuisuuden luvaten, en pystyisi tuntemaan oikein.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot