Tämäkin vain uni tai muisto

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Unet ovat ennenkin olleet katkonaisia
häilyn todellisuuksien välillä
en tiedä enää mihin uskoa
sanat ovat menettäneet merkityksensä
ilmassa vain viipyilevät tuoksut,
mantelia ja syreenin kukkia ja
särkyneen sydämen
tuoma häivähdys rosmariinia

Olen tehnyt käsilläni niin kuin ennen
Ruumis alkaa vähitellen muistaa,
kädet löytää paikkansa
Mieli muistaa tapahtumia
vuosisatojen takaa, vaikka
enhän minä edes ollut
että kuinka tietäisin,
voisin muistaa

Mutta muistanhan minä:

pelloilla viipyvän usvan
johon äänettä kätkeydyit

alttarin jonka sinulle rakensin
josta tässä on vain kivet enää
sammaleiset

Selite: 
Tässä on vähän kaikkea näiltä päiviltä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot