Lempeitä ovat huokaukset

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Lempeitä ovat huokaukset
lempeitä oksat jotka luovat varjojaan
eikä mikään missään koskaan ollenkaan
ole terävää näissä muodoissa

Se on katsomista pintojen lävitse
oikeiden sävyjen löytämistä
piirtymistä mieliin
- tai ehkä sydämiin, jos on onnekas
tulemista enemmäksi kuin yksi

Ja lopulta hajoamista muistoiksi
hiipumista harmaaseen,
jonkinlaisiksi hajanaisiksi tunteiksi
ja aika vie reunat, häivyttää epätasaisuudet
niin että lopulta kaikki on vain
loputonta pehmeää

Selite: 
Kirjoitin tämän eräällä rippileirillä jolla olin isosena. Ja siitähän tämä kertoo, minkä ovelimmat varmasti jo päättelivät.
Kategoria: 
 

Kommentit

olin viime kesänä riparilla isosena ja tää kuvastaa kyllä hyvin niitä tuntemuksia.. sulla on kauniita runoja, en kylläkään heti ymmärrä kaikkia, mutta ehkä kun lueskelee vaan lisää, alkaa paremmin näkemään sun ajatuskulkuja=)

 

Käyttäjän kaikki runot