Nimetön

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Olemassaoloni epäilemättä suurin epäkohta:
kykenemättömyyteni toteuttaa omia unelmiani,
vaikka kaiken maailmassa tiedän mahdolliseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanamuoto pukee ajatusta
harvinaisen hyvin.
Harmi vain, että sisältö on totta.

 

Käyttäjän kaikki runot