entinen elämä

Runoilija pieni kuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.1.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1987

 

äiti.
vihasin sinua niin paljon sillon kun sanoit, että et olisi koskaan halunnut minua.
vihasin niin kotona asumista kun veli hakkasi minut.
vihasin niin paljon sitä psykiatritätiä, joka sanoi että ystäväni ovat outoja koska ovat minun kanssani.
vihasin itseäni yli kaiken, koska en ollut mitään.

menin töihin, muutin pois ja jätin kaiken taakseni.
minä en tarvinnut ketään entisestä elämästäni.
en ketään.
ettekä tekään selvästi tarvinneet minua.
silti aina välillä mietin teitä.

Selite: 
kirjotettu 21.12.2005
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa sanomaa

 

Käyttäjän kaikki runot