anteeksi

Runoilija pieni kuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.1.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1987

 

välillä tuntuu
että voisin tehdä mitä vaan
silti todellisuus saa minut aina luhistumaan
rakkaus minut elossa pitää
siitä voin mä vain sinua kiittää

ainiin ja anteeks...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot