Hädän hetkellä

Runoilija Hopeasiipi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Päivä ilman naurua on turha päivä
 

Olipa kerran eräs vanhus, kädessä täkki ja juomapullo.
Yksin asui, kadulla siellä, keskellä onnellisten.

Toisaalla surullinen lapsi pieni,
itki ja huusi, tautinsa kourissa.
Eikö kukaan todellakaan välitä?

Pimeässä, kylmässä; nukkui kissaparka.
Orpo, yksin, viluissaan; hämärässä siellä.

Selite: 
kerjäläinen, hyvinvoivan valtion kadulla. lapsi, kuumassa afrikassa ilman lääkkeitä. kesäkissa, talven pakkasissa. sinnekö he kaikki todellakin kuuluvat? :----(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot