Sinä

Runoilija Cho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritin keksiä jonkun sanan joka kertoisi.... no jotain.

Mählis...

tehkää omat johtopäätöksenne.


15.1.09
237 runoa.....14 runoa. Joskus on aloitettava alusta.
 

Minulla on ikävä sinua.
Sinun tuoksuasi.
Sinun lämpöäsi.
Sinun tapaasi katsoa minua.
Sinun päätäsi sylissäni saunassa.
Sinun kättäsi vatsallani nukkuessamme.
Minulla on ikävä sinua.

Minä vihaan sinua.
Vihaan välinpitämättömyyttäsi.
Vihaan ääntäsi.
Vihaan muistoasi.
Vihaan loukkaavia viestejäsi.
Minä vihaan sinua.

Minä rakastan sinua.
Ja siksi vihaan minua.

Selite: 
Juusoni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot