Sepram & Voxra

Runoilija Cho

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritin keksiä jonkun sanan joka kertoisi.... no jotain.

Mählis...

tehkää omat johtopäätöksenne.


15.1.09
237 runoa.....14 runoa. Joskus on aloitettava alusta.
 

Minä olen tyhjää täynnä.

Minun käteni ovat heikot,
ei vesilasikaan pysy otteessani.
Minun jalkani eivät kanna,
polveni vihloo kun kyykistyn.
Minun on kylmä,
tärisen yksinäisyyden tunteessa.
Minun pääni särkee,
korvani sattuvat musiikista.
Minun rintani kipuilee,
kun ajattelen mitä olen menettänyt.

Koska mielenterveydestä tuli minulle vastus?
Epävakaapersoonallisuus sanovat.
Ymmärtävätkö he edes todella mitä se tarkoittaa?

Minä olen tyhjää täynnä.

Syön olooni lääkkeitä,
jotka aiheuttavat minulle anoreksian.
Hoidan mieltäni pillereillä,
jotka turruttavat sisäisen huutoni.
Nukun tabletin voimalla,
joka saa aamuisin suuni maistumaan kuparilta.
Nielen kapselin,
jonka on tarkoitus tasoittaa mieltäni niin
etten halua juosta junan alle joka tunti.

Minä olen tyhjää täynnä
ja silti olen vuotanut ylitse.

Koska mielenterveydestä tuli minulle vastus?

....tyhjää täynnä.

Selite: 
Yhdeksänsuuntainen mielialahäiriö(kö)
Kategoria: 
 

Kommentit

"Minä olen tyhjää täynnä
ja silti olen vuotanut ylitse."

Täydellinen kuvaus siitä, miltä tuntuu tasapainoilu oman mielensä rajoilla, ääripäästä toiseen.

Käsittämättömän hieno, karu mutta rehellinen on runosi.

Jotain hyvin tuttua..
hyvin raakaa kaikessa todellisuudessa

 

Käyttäjän kaikki runot