Maan hiljainen

Runoilija Cooley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 6:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

* Rakkausrunot.fi viikon runoilija viikolla 48/2003!
 

Siitä mitä tuntee

on mittaamaton määrä sanoja

siitä mitä ei tunne

on vaiettava

 

kuva ei ole nähdyn vertainen

vain kokemus on ainutkertainen

vain se mitä ei ikuista

voi olla ikuista

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asioista voi olla montaa mieltä, kuvallakin voi päästä pitkälle <3 
Ajatonta, tyylikästä kerrontaa. Hieno runo. 
viisas

tämä on totta

vain se mitä ei ikuista
voi olla ikuista
 

Käyttäjän kaikki runot