Pro gradu

Runoilija Cooley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 6:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

* Rakkausrunot.fi viikon runoilija viikolla 48/2003!
 

Täällä moni meistä on pukeutunut
liian pieneen mieleen

ja pieni mieli on pahalla päällä
kun kapasiteetti on täynnä

ja kun paha mieli
lienee tautiluokituksessa
pian jokaisella on masennusdiagnoosi

kun pettymyksiä ei siedetä
opitaan vain pakenemaan

kun tässä päättömän kasvun maailmassa
elämän jatkuvassa kilpajuoksussa
jaamme arvioita janoilla
joiden ääripäissä ovat hyvä ja kiitettävä,
jotta häviäjiä ei olisi

näinkö kasvatamme lapsemme
luulotautisiksi, joita hoitavat valelääkärit
tässä tutkintouskovaisuuden mekassa
ja lupakorttien luvatussa maassa
putoamaan kärryiltä

se on maailmanlopun tuutulaulua
epäonnistuneen byrokratian kehdossa

joka tähän tietoon tarttuu
se samaan tuskaan hukkuu
ja joka paikkaa puristaa

rintaa pistää tukahdutettu tunne
joka pyrkii ulos

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot