arjen kultaisia hetkiä

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Tässäpä istun, sinun tuolillasi,
miten se tuntuukin melkein kuin omaltani.
Jokin sinussa saa
mut huomista odottamaan.
Jokin silmissäsi saa
mut läheisyyttäsi kaipaamaan.
Hymyilen kun huomaan,
sait sittenkin uskaltamaan.

Paha hetkeksi unohtuu kokonaan,
kun viereesi käyn nukkumaan,
ei ole paikkaa turvallisempaa
tytön tämän nukahtaa.

Aamu repii, vie eri teille,
maille kaukaisille.
Tyynysi tuoksusta muistan
aamun viimeisen suudelman.

Selite: 
tätä päivää...
Kategoria: 
 

Kommentit

surullisen kaunista ja melankolista tekstiä, joka iskee minuun. tunnelmallisia paloja, niin hyviä kuin huonojakin hetkiä.

 

Käyttäjän kaikki runot