Kaunista

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Sinä saat minut näkemään kauneuden juuri istutetussa pihakoivussa, uuden mullan saaneessa viherkasvissa, itse tehdyssä linnunpöntössä.
Kauneus on katsojan silmissä.
Kauneus on pikkulinnuissa ja päivänkakkaroissa.

Kauneus on siiliperheessä ja kesäsateessa.
Kauneus on sinun silmissäsi, kauneus on sinussa.

Selite: 
pienet asiat on kauniita...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot