kuulumisia..

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Niin monta laulua sulle tahtoisin laulaa,
kertoa niin monta pientä tarinaa
siitä, miltä maailma täällä näyttää,
mitkä asiat yksinäisen päivät täyttää.
Ja sitten tahtoisin kuulla sen,
onko ystäväsi vielä siili pikkuinen,
mitä mietit, kun illoin meet nukkumaan,
mikä saa mut silmiisi hukkumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot