menneen haamuja

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Minäkin tahtoisin enemmän antaa,
mikään ei riitä kun rakastaa.
Mutta älä vertaa minua menneeseen,
siihen vapauteen ja vastuuttomuuteen,
kauneuteen tai yksinäisyyteen.
Älä kosketa minua, kuten niitä muita.
Älä suutele samoin, kuin niitä suita.
Ja jos kaipaat jotain sieltä,
raivaa minut jo sinun tieltä.

Selite: 
että semmonen ajatus
Kategoria: 
 

Kommentit

osaan kyllä samastua tohon tunteeseen mikä runossa vallitsee, hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot