Valoa

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 9:01

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Valo koskettaa hämärän reunoja
Värjäten taivasta
Enkä pysty siirtämään katsetta
nousevasta auringosta
joka säteilee maailmaani toivoa
tässä on jotain erilaista
hyvin ainutlaatuista
En uskonut näkeväni tätä aamua
joka täyttää lupausta
siitä mikä oli mahdotonta
eikä edessäni ole enää tyhjää polkua
Vaan se täyttyy auringon valosta
pimeydelläkin oli vain vuoronsa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eheyttävän rakentava, kuin ymmärtäisi elämän "ajan" tarkoituksen ja merkityksen,
nuo kielikuvat ovat tunteella kirjotettuja.
KAUNIS
 

Käyttäjän kaikki runot