faded

Runoilija theunhappyone

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I feel like crying,
I think part of me is dying.
Bebe, im in pain.
The poison is running through my vein,
It won't kill me tho,
just thought i should let u know.
I feel so hated,
but soon im faded.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot