leikki neljälle

Runoilija Egeia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juon kahvini maidon kera / kastelen kaktukseni kun on tarve / kirjoituspöytäni on puuta / olen harvemmin rehellinen itselleni / omenat jätän kuorimatta / laittomat käsiaseet piilotan kaappiin / rakastajat puolestaan parvekkeelle / muuta?
 

kahden peilin kahta puolta
katsoo neljä, kaksi näkyy
ja peilejä onkin yksi

aamuisin saa juoda mukin kahvia
saa syödä palan leipää
aamuisin pelkkää vettä
ei saa syödä

kaksi silmää näkee yhdessä
kun sulkee toisen, näkee toinen omaansa
kaksi päässä, peilissä kaksi
neljä silmää
katsoo eri naista

aamuisin saa juoda lasin mehua
saa syödä palan omenaa
aamuisin pelkkää vettä
ei saa syödä

vuorotellen menee kiinni
oikea vasen ja se oikea vasen
ja oikea
päässä neljä reikää
näkee oman näyn
eikä reikä kerro totta
vain katsoo

aamuisin saa juoda vähän vettä
saa syödä tabletin
aamuisin pelkkää vettä
ei saa syödä

Selite: 
alitajunta on jännä juttu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Egeia 39 9.12.2004 0 Runo
Egeia helmikuu 14.3.2005 1 Runo
Egeia käki 2.12.2004 3 Runo
Egeia kyllä 11.1.2006 1 Runo
Egeia leikki neljälle 11.4.2006 0 Runo
Egeia Nimetön 10.2.2005 1 Runo
Egeia Nimetön 4.11.2004 0 Runo
Egeia nimetty. 28.7.2007 1 Runo
Egeia Rolf, Untamo tai Ikaros 13.1.2006 1 Runo
Egeia transformaatio 10.2.2005 0 Runo