Nimetön

Runoilija bluM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2003
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja hetkessä
Sinusta tuli mennyt aika.
Aika jätti jälkeensä
muotoisesi kuvan,
äänesi jylisee vielä tuulessa, mikä
pihakeinua keinuttaa.
Hiljaa pääskyset etsivät
luomaasi kotia, löytäen.
Aamu varhainen on nykyisin
niin hiljainen.
Sillä hetkellä maailma ei pysähtynytkään,
vaikka epätoivoisesti yritin pitää kaiken ennallaan,
niinkuin oli,
ennenkuin sinusta tuli,
mennyt aika.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
bluM Nimetön 16.7.2008 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 16.7.2008 1 Runo
bluM Ajaton aika 22.4.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Kesä kutkuttaa 3.7.2008 0 Runo
bluM Nimetön 22.4.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo