Päättyvä tie

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

Kaikki tiet päättyvät joskus.
Meidän tiemme päättyy tähän risteykseen.
Minä jatkan synkälle tielle joka vie pois tästä elämästä.
Sinä jatkat ikuisen rakkauden ja kauneuden polkua.
Minä kuljen hetki hetkeltä kauemmaksi iänkaikkiseen ikuisuuteen.
Mutta muista sinä olet mukanani kaikesta huolimatta. Sisälläni, sydämmessäni ja muistoissani.
Rakastin sinua loppuun saakka.
Olen pahoillani että aikani tuli poistua elämästäsi jo näin varhain.
Olit aina enkelini ja päivänsäteeni.....

Selite: 
juu aamuyön tunteina tehty koko yön valvottuna. Ja sen huomaa hah.
Kategoria: 
 

Kommentit

taitaa olla ensimmäinen enkeliruno, jonka oon nyt bongannut sulta.. :D hyvä runo, paljon tunnetta ^^

Surullinen ja koskettava, mutta kaunis.

koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot