Ainiaan

Runoilija scuubi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2003
Viimeksi paikalla: 11.8.2023 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dico ave mundus. Ave amor, ave amicus. Mihi est nunc ire. Sum tristis proficisci tempus. Cealumostium venire mox. Non co tangere. Ego amor tu perennis mihi amor.
 

Olen ainiaan vierelläsi kulkemassa enkä luontasi pois lähde milloinkaan.
Oli kirjaan kirjoitettu että meidän rakkaus on pysyvää ja ikuista.
Sua odotan ikuisesti satusatamassa ja sinun valon kauniin kirkkauden näen jälleen unimaailmassani.
Ennen kuin nukahdan sinua muistelen eikä hiljaisuudelle tule loppua.
Jokainen varjo sinua muistuttaa ja jokainen kolahdus on toiveen häivähdys että sinä olisit siellä.
Sinut uneen tuuditan nuku untasi lämpimää minä viereesi käperryn untasi valvomaan
Kuolee murheesi ja surusi rakkautemme edestä.
On aamuun vielä tunteja jonka sekunnit lasken aamuvarhaiseen.
Olet minulle vettä ja ilmaa olet tuuleni joka minua kuljettaa.
Rakastan sinua rakkaani.

Selite: 
njuuh ulkoasu kökkö en jaksa rivittää järkevästi
Kategoria: 
 

Kommentit

Hirmu söppänä runotus. :D

Kaunista. Kunpa joku sanoin miullekin noin. (: Ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot