Sydämensärkijä

Runoilija Jo looking for love

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2020 13:51

Asuinpaikka: Ilmajoki
Syntymäpäivä:
6.4.1999

 
Se sydämeni särki,
vesien ainoa roskakala.
Selite: 
särki = kala
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Autsss...hmmm...tai siis, 
siitä saisi hyvää muonaa ;)
Kaikkee sitä saakin lukee,
hyvä oivallus, kiittää Marle.
Kiitos :)
hauska hoksaus
kiva sanaleikki
osuva kielikuva
Kiitti :)
Puhuttelee myös kalastajia paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot