pois tästä maailmasta

Runoilija Black-Sister

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003
Viimeksi paikalla: 5.10.2020 5:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Nämä runot, o3 lähtien
Ne omalla tavallaan kertovat minun tarinaani.





Vihdoinkin olen oppinut elämään itseni kanssa.
Tuntuu, kuin elämä olisi alkanut.
 

Taas sellainen päivä.
en jaksa enää
en yhtään mitään
vie pois täältä
pois tästä maailmasta

Ja sinä rutistat minut
lämpimään syliisi
turvallisten käsiesi suojaan.
"minulle aina kelpaat,
rakas,
millään muulla ei ole väliä"

Älä päästä minua,
älä tästä maailmasta.
Pidä kiinni,
Pidä vierelläsi.

Ilman sinua en jaksa eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin surullinen ja hirmuisen koskettava runo. Toi ihan kyynelet silmiin. Ihanaa jos on joku tuollainen ihminen vierellä, joka auttaa jaksamaan. Suosikkeihin menee.

Tällaiset ihmiset on ihania, tosi kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot