Kaksin kaunihimpi

Runoilija emistik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olet yksin
tulvii mielesi
ahdistuneita ajatuksia
sinusta
hulluudesta elämän
kauneudesta kuoleman

Vaan yhdessä
ompi maailmamme makea
suuri sulosointu
taikaranta rakkauden

----------------------------------------------

Ylhäisenä, yksinänsä
ominensa ollessaan
miettii hiljaa mielissänsä
tulviipa tuhti tajunta

ahdistuneita aatoksia
ilkeitä iskuja itseensä
hulluudesta elämänkaaren
kauneudesta kuoleman

Vaan kanssa toisen kaltaisensa
ompi mailma makia
suurensuuri sulosointu
taikaranta rakkauhen

Selite: 
yön inspiroimaa. ensin muotoutui modernimpi, sit se kuulosti vähä niiq siltä et sen vois heittää kalevala-muotoon. en ole lukenut kalevalaa juuri "vaka vanha väinämöinen/tietäjä iänikuinen"-kohtaa enempää, joten mitassa on todennäköisesti virheitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti olit runosi muotoillut

upeasti olit runosi muotoillut

 

Käyttäjän kaikki runot