Yhtä luonnon kanssa

Runoilija emistik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Tuntisinpa tähdet
tähdet tumman taivaankannen
Supernovain saaristot
kaukaisimmat komeetat

Tuntisinpa laulut
laulut linnun livertävän
Satakielen sointukulut
kuikan kaiun kauneimman

Tuntisinpa runot
runot supisuomalaiset
Herkät hetket Helismaan
Leinon Einon letkautukset

Tuntisinpa tuoksut
tuoksut kesän kukkaloiston
Sateen jälkeen syttyneet
sananjalat, sammaleet

Olisinpa yhtä
yhtä kanssa luonnon
kanssa maan ja merien
tähtitarhataivaiden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot