Kello

Runoilija Marie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opiskelijatyttönen purkaa sydäntään yön pikkutunneilla runoiksi (:
 

Kello tikittää rytmitajutta

Juuttuneena
pieneen hetkeen

Ei pääse eteen
taakse ei tahtoisikaan

Ti-tok
Ti-tok

Vaan jatkaa matkaa
ontuvaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno !

Yksinäisiä minuutteja laskevat kello ja kirjoittaja tässä...

 

Käyttäjän kaikki runot