Hyvästit

Runoilija Tobelius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lehdestä sen lukea sain, liekkisi on sammunut
Nuoruus on tuskien taival, sitä se oli ainakin sinulle
Olet poissa se on totuus, yksi arpi lisää sieluuni
Monet sinua jäävät kaipaamaan
Hyvätkään ihmiset eivät ole turvassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, kaipuuta täynnä. Sitten vähän iloa eli synttärionnittelut!

ihana runo.aivan ihana....
surullinen,mutta surusydän löytää surusta kauneutta,kuten minä.

surullinen ja todella kaunis runo..voimia sulle. mutta silti hyvää synttärii :)

*sniisk* kaunis runo...
Ja hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot