Nimetön

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

i have been so lonely these days
I've bathed in blood of my frozen hearts
I've seen many roads, many lands
without any clue of the happiness deep under

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot