Kylmä maa

Runoilija PimeänTähti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.6.2020 10:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se pieni huomaamaton olento...
elää nätisti, piilottaen tuskansa...
 
 

kadut ovat tyhjillään
ne täytän kyyneleilläni
täynnä tunnetta ja tuskaa.
kadut ovat kylmillään
sen kylmyydessä kuljen
kyynelsateessa murheiden

kaikki pienet hetket
tikutettaviksi tuomitut
akupunktiolla kuolemaan
sairaan maailman retket
pysäytän ja yksin teen
tietä murheiden

Ei ketää täällä pimeydessä
polkuani valaisemaan
ei ketään tässä kylmyydessä
kyyneleitäni kuivaamaan
vain ihmisiä, välinpitämättömiä,
maailman saastaa

olemme täällä pimeydessä
pelkkiä itsestään selvyyksiä
itsemme puolestapuhujia
vaikka ei sillä ole mitään väliä
totuuden tappajia, murhaajia

Selite: 
kuivaa tekstiä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa. "Ei ketää täällä
pimeydessä polkuani
valaisemaan ei ketään tässä
kylmyydessä kyyneleitäni
kuivaamaan vain ihmisiä,
välinpitämättömiä,
maailman saastaa"

Vau (:

 

Käyttäjän kaikki runot