Masennus

Runoilija Tiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.8.1977

 

Jälleen kerran on pää pulpahtanut mustuuden pinnalle,
jälleen kerran olen repinyt itseni haisevasta suosta.

Katselen taas maailmaa vähän erilaisin silmin kuin ennen.
Onko maailma valoisampi kuin viimeksi?

Montako kertaa on vielä upottava tuohon
armottomaan pimeyteen ennenkuin näen oikein?

Montako kertaa on vedettävä itsensä viimeisillä voimilla loputtoman ulapan rannalle ja kuvitella että tämä kerta olisi viimeinen?

Montako kertaa vielä ennenkuin kaikki on selvitetty?

En välitä,
revin kuitenkin itseni irti mustuudesta,
kerta kerralta,
pala palalta
kunnes voin tuntea itseni ehjäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvailtu masennuksen mustia syöväreitä ja selviytymistä siitä.
Hauskaa syntymäpäivää.

Hienosti kuvailtu masennuksen mustia syöväreitä ja selviytymistä siitä.
Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Tiina Voisitko 13.3.2009 8 Runo
Tiina Teille rakkaat 23.8.2007 2 Runo
Tiina Hetki 17.8.2011 2 Runo
Tiina epätoivottu lapsi 28.1.2010 2 Runo
Tiina Masennus 4.8.2009 2 Runo
Tiina pelottaa 2.4.2009 2 Runo
Tiina Alku 9.8.2011 1 Runo
Tiina Ikävä jää 8.10.2010 1 Runo
Tiina Nukkumatin valtakunta 13.9.2010 1 Runo
Tiina Nimetön 8.1.2009 0 Runo